lo b

Robuuste eettafel

Bij houten-tafel.eu vinden wij dat er gegeten moet worden aan uw robuuste eettafel. Wij vinden dat tijdens het ontbijt, lunch of diner het risico van een knoeipartij genomen mag worden. Kies daarom voor een robuuste eettafel van houten-tafel.eu. Daarmee haalt u altijd een tafel in huis die tegen een stootje kan. Bij ons vindt u de robuuste eettafel die het beste bij uw interieur past. Wij hebben tafels in alle soorten en maten. Kijk verder op deze website voor meer informatie over een robuuste eettafel van houten-meubelen.eu.

U koopt bij ons altijd een robuuste eettafel

Bij ons is een robuuste eettafel een vanzelfsprekendheid. Wij willen niet dat u dadelijk komt te zitten aan een tafel die met een maar stootjes naar de schroothoop kan. Bij houten-tafel.eu haalt u altijd de kwaliteit van een robuuste eettafel in huis, in welke soort of maat dat ook is. Een sterke en krachtige eettafel krijgt u door verschillende factoren:

  • Juiste hout
  • Ontwerp van de meubelmaker
  • Vakwerk van de meubelmaker

Het juiste hout is niet alleen een kwestie van de boomsoort, maar ook in welke omstandigheden die boom heeft geleefd en hoe het hout gezaagd is. Wij kiezen voor een combinatie van drie bovenstaande factoren zodat u de juiste robuuste eettafel krijgt die u wilt hebben. Bij houten-meubelen.eu zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van de juiste meubelen voor u.

Wanneer kan je spreken van een robuuste eettafel?

Een robuuste eettafel is niets meer dan een sterke en stevige tafel. Houten-meubelen.eu wil u alleen kwaliteit laten zien en daarom kunt u via deze website uw favoriete robuuste eettafel vinden. Daarmee zijn de verschillende stijlen niet uitgesloten. Een robuuste eettafel kan evengoed een tafel met smalle poten in barok stijl zijn of eentje van massief eiken met balken als poten. Een meubel is pas sterk en stevig als die goed in elkaar zit en uit het juiste hout is gesneden. Kijk verder op onze website voor de mooiste robuuste eettafel voor u.

Aanbieding

Fissure bartafel

Bartafel met poten van 20x5cm uit de Fissure serie.
€889,00

Aanbieding

Jenkins bartafel

De klassieker onder de teak eettafels nu ook als bartafel!
€529,00