lo c

Eettafel vierkant

Op houten-tafel.eu vindt u de mooiste eettafel vierkant die er in Nederland verkrijgbaar is. Een eettafel vierkant van ons staat garant voor goede kwaliteit in hout, vakmanschap en stijl. Op onze website staan mooie voorbeelden van deze tafelbladen. Een eettafel vierkant wordt meestal gekozen omdat een ronde eettafel vaak teveel ruimte in beslag neemt of niet past in uw dineerruimte. Hoewel deze bij ons ook verkrijgbaar zijn, willen wij er ook zeker van zijn dat u in alle stijlen een eettafel vierkant kunt verkrijgen.

Handig zijn met ruimte

Het scheelt nogal in ruimte als uw eettafel vierkant of rond is. Eentje waarvan de eettafel vierkant is, wordt meestal gebruikt in kleinere ruimtes omdat deze tegen de muur geschoven kan worden. Een ronde eettafel wordt vaak centraal in een ruimte geplaatst. Een eettafel, vierkant of rond, het maakt bij houten-tafel.eu niet uit. Wij hebben tafels in alle soorten en maten, voor alle gelegenheden en geschikt voor alle ruimtes.

Waar moet u op letten bij een eettafel vierkant

U schaft een tafelblad aan en deze is voor uw eettafel vierkant, waar moet u dan op letten? Wij geven u handige tips waaraan uw eettafel vierkant zeker aan moet voldoen:

  • Houtsoort
  • Vakmanschap
  • Stijl

De stijl van uw eettafel vierkant is persoonlijk. Belangrijk is om te onderscheiden dat de stijl goed past bij uw interieur. Bij aanschaf van uw eettafel vierkant moet u volgens ons voornamelijk letten op vakmanschap en de houtsoort. Veel tafels zien er mooi uit, maar hoe is deze in elkaar gezet? Een eigenschap van hout, is dat het bij de nerven nog wel eens door kan scheuren. Dit is heel normaal en veel mensen vinden dit mooi omdat dit een natuurlijke uitstraling geeft aan uw eettafel vierkant. Echter, soms kan deze nerf te ver doorscheuren zodat uw eettafel vierkant lelijk of juist minder sterk wordt. Kijk goed naar deze nerven. De houtsoort is daarbij van belang. Sommige houtsoorten vertonen meer nerven. Ook het onderhoud van uw eettafel vierkant kan verschillen per houtsoort. Vraag naar onze medewerkers voor advies.

Aanbieding

Fissure bartafel

Bartafel met poten van 20x5cm uit de Fissure serie.
€889,00

Aanbieding

Jenkins bartafel

De klassieker onder de teak eettafels nu ook als bartafel!
€529,00